Навіщо потрібен сайт?

Сьогодні таке питання виникає рідко і в основному у представників старшого покоління. Однак є певна кількість компаній і приватних підприємців, які не вважають за потрібне мати своє представництво в мережі. Іноді вони обмежуються сторінками в соціальних мережах, іноді — ігнорують можливість мати свій сайт.

Марно переконувати людину щось зробити, якщо він цього робити не хоче. Однак, можна відповісти на його перше питання, яким він як щитом відбивається від віянь нового: "Навіщо мені потрібен сайт?" Відповідь на це питання не може бути однозначним, не можна заздалегідь передбачити всі нюанси конкретного бізнесу, можна лише окреслити контури відповіді. Можливо, прочитавши цю статтю, людина зв'яжеться з нами і отримає відповідь на дане питання саме для себе.

Отже…

1. Підвищення іміджу.
У багатьох людей сьогодні може скластися враження, що не маючи сайту, компанія не стежить за віянням часу і не турбується про свій імідж.

2. Віртуальний офіс.
Сайт доступний цілодобово, без вихідних і може надати інформацію про Ваші товари (послуги) клієнту без необхідності чекати робочого часу, щоб задати питання Вашим співробітникам.

3. Нові клієнти.
Найчастіше люди шукають в інтернеті не конкретно Вашу компанію, а товари і послуги, які їм потрібні. В цьому випадку пошукові системи можуть привести клієнта до Вас.

4. Робочий інструмент.
Сайт являє собою реальний і ефективний, дієвий інструмент ведення бізнесу. Вся інформація, яка може знадобитися клієнтам, партнерам і постачальникам, може бути представлена на сайті. Можна передбачити форму зворотного зв'язку або відразу встановити кнопку для замовлення товарів / послуг і ефективність вашого ресурсу виросте в рази!

5. Реклама.
Вартість оренди рекламного щита на місяць порівнянна з вартістю створення сайту-візитки. Але! Через місяць рекламу знімуть, а сайт — залишиться. До того ж, кількість відгуків на інформацію на сайті набагато вище, ніж на рекламу на щиті — тому що на сайт приходить цільова аудиторія!

6. Ефективність.
Правильно структурована інформація дозволить істотно розвантажити роботу офісу. Найчастіше Вашим співробітникам доводиться даватися одні й ті ж відповіді по телефону, по електронній пошті, в месенджерaх… Додайте ці дані на сторінках сайту і це дасть можливість співробітникам не займатися рутиною.

7. Інформативність.
Сайт дозволить надавати користувачам актуальну і корисну інформацію про останні новини, акції, існуючи знижки і т.і. Зробіть форму підписки — і користувачі будуть отримувати актуальну інформацію про Ваших акційні пропозиції.

8. Взаємодія.
На сайті можна і потрібно проводити опитування, дослідження, що допомагають зрозуміти, що саме цікавить ваших клієнтів. А розділ «Відгуки» дозволить клієнта дізнатися, наскільки Ви ефективні в роботі і які переваги маєте перед конкурентами. До того ж, слова, сказані іншими клієнтами, викликають високий ступінь довіри у клієнтів потенційних.




© web-archi  2020